Monday, June 28, 2010

Yamaha aastalopu kontsert


Juuni lopp on kaes ja koolid hakkavad selleks hooajaks labi saama. Moodunud laupaeval oli tudrukul Yamaha koolis kaes aasta lopu kontsert. See toimus Toronto Jaapani kultuurikeskuses, kus terve suur saal oli laste ja nende vanemate ja kulaliste paralt. 

Kontsert toimus gruppide kaupa. Iga grupp esitas uhe pala, mis on just selleks puhuks ara opitud. Nooremad lapsed mangisid suntesaatoritel ja vanemad mangisid digitaalsetel klaveritel. Meie lapse grupp esines siis viimase peal. Nende palaks oli The Locomotion. Minu jaoks on selle pala esitanud ja mallu soovitanud Kylie Minoque. Tagasi laste juurde tulles, siis 8 lapsest koosnev grupp mangis seda lugu ka vahvasti. 

Konserti lopus laulsid koik lapsed koos uhe laulu, milleks oli Adventurous Kids.

Yamaha Muusikakoolis on nii palju gruppe, et tegelikult on saal  kontsertiteks valja renditud kaheks paevaks. Kontserdid on umbes 1 tunni pikkused ja nendes on kahe opetaja grupid. Meie kontserdil esines naiteks 12 erineva tasemega gruppi ja lisaks lastele mangisid ka vanemad inimesed, kes on just klaveri opinguid alustanud. Kuid enne meid ja ka parast meid olid veel erinevad kontserdid. Igatahes on vaga vahva selliselt kooliaastat lopetada.






No comments: