Wednesday, June 23, 2010

Selle nadala lilled


Ilmad on siin Torontos suviselt ilusad ja soojad. Uks paev on sooja 30 kraadi ligidal ja jargmine paev sajab vihma. Loodus vajab ju vett ka. Lilled oitsevad mu aias ikka ilusasti. Siin on viimased pildid selle nadala ilust.











Selle puu oied on nuud juba kuu aega oitsenud.

3 comments:

hievi said...

Liiliad on tõesti ilusad...ja üldse on lilli Sul päris palju, mis väga tore muidugi, sest naistele meeldivad lilled ju väga:)...kas ka rohida on palju?..või teil seal umbrohi ei kasvagi:)

Siiri said...

Umbrohtu ei ole vaga palju, kuna on selline asi nagu mulch, mis mulla peale pannakse. See on midagi paksu saepuru taolist ja lisaks umbrohu kasvu valtimiseks, hoiab see ka mulla niiske.

Anonymous said...

No pean ka seda multsi kasutama:), tean jah, et selline asi on olemas...kuna meil veel aias väga palju lilli ei ole, siis seeg pole jõudnud veel head moodust leiutada, kuidas umbrohust kerge vaevaga vabaneda:), kuid kasvab see umbrohi pärast vihma ikka mühinal...
Kuid Sinu lilled näevad igaljuhul "ahvatlevad" ja kenad välja- hea kohe vaadata!:) Naudin siis neid kauneid õisi seni Sinu aiast, kuni endal neid veel vähevõitu! Kuid liiliaid olen ammu juba soovinud ka oma aeda- need nii kaunid ja kuninglkud lilled! Kuigi...toas nende lõhn mulle üldse ei meeldi!:)