Monday, June 29, 2009

SCARBOROUGH RANNAS


Eelmine nadal oli uks ilus puhapaev. Paikseline, kuum ja lisaks koigele polnud enam muid plaane ja uritusi. Lapsed olid juba ammu kusinud randa minekut. Tudruk, kes maletab eelmistest aastastest, poiss maletab ainult juttude jargi. Poisi jaoks on muidugi rand ka definitsioon - liiv, vesi, paike - koik kolm, mis on lopmatu room ja mang. Seega otsustasimegi oma asjad pakkida ja soita Ontario jarve aarde Scarborough bluffs rannale. See on hasti ilus korgete liiva jarsakutega jarve rannik, mis jaab Torontost veidi idapoole.
Esimese asjana votsid lapsed oma liivamanguasjad valja ja jooksid vee aarde liiva sisse mangima. Meie panime oma "koli" liiva peale ja hakkasime nautima ilma ja olemist. Lapsed oleksid muidugi tahtnud vette suplema minna, kuid lifeguard tuli meid hoiatama korge bakteri sisaldudes vees (ma ei pooranud tegelikult tahelapanu, mis bakter see oli, kuid normaalne pidi olema 100, sellel paeval oli see ule 400). Igatahes lubasin vees sulistada ainult jalgupidi.
Tudruk korjas teokarpe ja poiss puuoksi. Neil olid ka suured autod kaasas, millega joosti mooda vett ja liiva. Ehitasime suuri liivalosse.
Olime ka endale grilli kaasa votnud, kus kupsetasime kana, mida soime koos leiva ja koogiviljadega. Kokkuvotvalt oli hasti vahva.








2 comments:

mermaid said...

Heheee.. ma olen ka Scarborough rannas käinud :)

Siiri said...

Aga teiselpool ookeani :). Vaga lahe.