Wednesday, November 19, 2008

MITTE TUDRUKUTE RIIDED

Nuud on siis katte joudnud aeg, kus poiss on hakanud keelduma oma oe vaikseks jaanud riietest. Siiani olen ikka aegajalt leidnud midagi vaheke poisile sobilikku tudruku riietekapist. Mitte just roosasid, kuid punaseid, siniseid, lillasid, kollaseid varve. Riie on ju riie ja moeldud keha katmiseks. Ja tihti on nii, et tudrukutele moeldud riided on palju ilusamad, nii varvi valiku puhul kui ka disaini pohjal. Riietepoes ringi liikudes tahaks, et omal oleks ainult tudrukud. Nagu poisid ei tahaks ilusaid riideid kanda - varvid tavaliselt ainult sinine, pruun ja sojavae roheline; hall ikka ka.
Eile tahtsin talle selga panna uhte lillat jakki, kuid poiss utles, et see oli tudruku oma, kui ta oli vaike ning see on tudrukutele moeldud ja tema on poiss. No naed nuud. Pean siis nuud ainult poisile moelduid riideid talle selga hakkama panema.

1 comment:

enetimm said...

minu tüdruklapsed keelduvad ka igat sorti liiga neiulikest riietest või värvidest! eriti suurem ning loomulikult ei saa noorem sellepärast halvem olla... nii et ei tähenda sugugi, kas oled poiss või tüdruk, oma tahtmised löövad kangesti üles :)