Wednesday, September 23, 2009

Soojad olemised


Tana on siis ametlikult paris esimene terve sugispaev. Sugise algus oli eile 9:18 ohtul. Aga sellel aastal on september olnud imeilus ja soe. Saime siin 19 paeva olla vihmata, mis oli selle suve pikim kuiva periood. Alles nuud esmaspaeval laks halliks ja vihmaseks ning sajab nuud isegi tana natuke. Vaatamata vihmale on aga soe. Tana hommikul 20 kraadi, paevaks laheb isegi soojemaks. Milline imeilus september!!!

Parast kooli oleme siiani jaanud koolihoovile mangima ja "lobisema". Saan oma paevase taiskasvanud portsu raakimist ja lapsed jooksmist. Pean utlema, et see parast kooli sinna ouele jaamine on uks parim paik informatsiooni saamiseks ja tutvumiseks ning naabruskonna "teada saamiseks".

Eilne naljakam jutt uhest 1 klassi tudrukust, kes parast teada saamist, kes on klassis parim kirjutaja, laks selle poisi juurde, andis talle parast vaikest kiitvat sissejuhatust oma paeviku ja hakkas siis poisile dikteerima oma heietusi. Ja millega me siis sellise "too" tasume? Kallistustega. Selliseid ettevotlikke nutikaid lapsi leidub. Emad naersid, et kui laps hakkab suuremast peast raha kooli kaasa votma, siis on teada, et kellelegi makstakse koolitoo ara tegemise eest.

No comments: