Monday, January 25, 2010

Suusatamas

Reedel otsustasime tudruku koolist koju jatta ja hoopis magedesse suusatama minna. Juba jaanuari lopp ja me polegi veel suusatamas kainud. Soitsime linnast umbes tunni kaugusel jaavatele radadele. Plaanisime poisi panna vaikestele lastele moeldud programmi, kus neile opetatakse paar tundi maest suuskadega alla laskmist. Tudruk tahtis minna lumelaua soitu oppima.
Moeldud tehtud. Poiss oma lastemael, tudruk ja kaasa molemad votsid lumelaua klassi ja siis hiljem soitsid paar korda maest alla. Piiga oli tegelikult vaga vaimustatud ka lift-toolidega (?) ulesse makke soitmisest. Ja lumelauaga soitmine oli ka vahva, kuid vasitav. Mina pidin seekord leppima ainult vaatamisega, kuna poisi klass oli ikkagi piisavalt luhike, kuid ehk jargmine kord.
Piltidelt saadki naha, kuidas vaikesed lapsed soidavad eskalaatoriga ulesse ja siis tulevad maest pidurdamist oppides alla.





2 comments:

Alice said...

Oi kui monus. Tahaks ka :)

Unknown said...

Tõime ka alles nüüd Eenoki lühikesed plastiksuusad pööningult alla...ja vanaema-vanaisa aitasid keppide poolest, jalakas ikka teie ajast oli:),(meie õnneks)!
Koolis pidid lapsed suusatama minema (27.jaan.), kuid selgus siis , et lähevad sel korral teatrisse, kohalikku sanatoorsesse kooli...kuid oligi hea, sest täna meil õues 24 kraadi külma! Küll siis teine kord, ja Eenok saab siis enne koduhoovis natuke harjutada, pole ju suuskadel ta palju olnudki ja see oli ka ammu:)!
Tore, et Teil seal nii vahvad mäed lastele, kus õpetatakse suusatamist, see võiks siingi nii olla:)!