Wednesday, March 17, 2010

Paris suvi kohe

Martsi koolivaheajal on siiani ilusad ilmad olnud. Valjavaade isegi paraneb paev paevalt. Tanaseks lubab lausa suve. Selline naeb valja jargmise viie paeva ilmateade, muideks iga paevaga on ilusat ilmaprognoosi parandatud. Paar paeva tagasi lubati kolmapaevaks ainult 15 kraadi, nuud juba 17 ja toenaoliselt tuleb isegi soojem ilm. Vaga kena.
Mina keeran tana kaised ulesse ja asun oma aeda talveunest ules aratama. Aed on enam vahem suurest mudast ara kuivanud ning seal on voimalik nuud ringi kaia. Leidsin muideks juba esimese vaevalise oie oma aiast. Selline lill nagu kopsurohi, oli juba esimese oie lahti teinud. Tulbilehed pistavad ka just lehekesi maa seest valja. Pilte aiast puuan ulesse panna homme parast suurt muttamist.



3 comments:

Unknown said...

Jõudu tööle:)..meie siin ei saa käsi nii pea mulda veel:(..lund on ikka veel niii palju...kuigi päike näitab end iga päevaga aina rohkem..eks on siis lootust ehk aprillis midagi aias teha...

Unknown said...

..jäid vist mitmeks päevaks kohe aeda müttama...ei ole enam midagi kuulda ega näha?:)

Siiri said...

Meil oli ju siin vaheaeg, mis tahendas seda, et olime lihtsalt rohkem valjas ja tavaliselt ma nadalavahetusel ei olegi internetis.