Monday, March 8, 2010

Aastaajad

Tana on lopuks saabunud selle aasta soojem ilm. Oues oli 13 kraadi sooja. Talvejoped ja -puksid jaid tana kappi, selga sai pandud ohem varustus. Jalutasin hommikul lastega kooli ja siis jalle tagasi (jalad loovad nuud ohtul tuld). Uhesonaga imetore ilm.


Minu just neljaseks saanud poisslaps kusib, et kas nuud on suvi kaes. Mina vastan, et veel ei ole, ikka veel on talv, kuid varsti tuleb kevad. Poiss jatkab kusimist, mis tuleb parast kevadet ja mis tuleb parast suve ja mis tuleb parast sugist. Viimasele vastasin, et parast sugist tuleb jalle talv, mille peale sain vastuseks, et vale. Parast sugist tuleb vihm ja siis tuleb alles talv.
It's beautiful day today- 13 degrees, nice and sunny. We left all our winter jackets and pants in the closet and put on spring our jackets. I walked my kid to school and then back again. I let kids to play outside (regadless of mud). It was just lovely.
My son starts asking is it summer now. I have to say, not yet, its still winter, but spring will arrive shortly. Then he asks what comes after spring, and what comes after summer, and what comes after fall. After getting answer that after fall comes winter, he didn't agree with me anymore. According to him after fall comes rain and then comes winter again.

No comments: