Monday, November 23, 2009

Lapsed ja kunst

Enamus lapsi armastavad joonistada. Minu omad teeksid seda vist 24/7. Kuid olen tahelepannud, et poisi joonistused on palju erinevad kui tudruku omad. Tudruk joonistab tihti traditsioonilisemaid pilte - lilled, liblikad, linnud, puud ja majad. Poiss seevastu joonistab ootamatuid teemasid - tihti autod ja inimesed, kuid siis tulevad raketid ja planeedid ning vulkaanid voi lihtsalt varvide mang.






Oma kunstitood riputame ulesse koogi seintele. Aegajalt vahetame neid, kuid tihti ei taha poiss oma tood alla votta, siis peame leidma uue koha kuhu uus pilt seinale panna.

Viimane pilt on lastel kahasse tehtud. Poiss joonistas planeete raamatu abil ja tudruk kirjutas juurde nimed. Pildi keskel on suur kosmoselaev, millega neid planeete vaatama saab minna. Lisaks tavalistele planeetidele on ka olemas jaatise planeet!!!!

2 comments:

Tuuslar said...

väga vahvad pildid. kui enam seinale ei mahu, siis tuleb suurem sein muretseda :)
meil on ka kõik pildid ja paberid jube tähtsad, midagi ei tohi kuhugi kasti tallele panna, rääkimata nii kohutavast asjast, nagu on äraviskamine. Kõik peab kogu aeg olema väljas ja nähtaval :)

Siiri said...

jah selle ara viskamisega on raske. Minu omad tahavad ka koik alles hoida.