Monday, November 16, 2009

Amazing Race Eestis

Amazing race on uks vahestest reality saadetest, mida ma vaatan. Kuid kuna mulle meeldib hirmsasti rannata ja ise pole seda teinud viimased x-aastat, siis reisin koos selle saate tegelastega umber maailma. Kokkuvottes on see saade kaheliikmelistest meeskondadest, kes reisivad umber maailma, et voita 1 miljon dollarit. Nad randavad riigist riiki ja peavad labima takistuste rada, et saada uusi vihjeid kuhu edasi minna. Igas saates jaab viimane meeskond tavaliselt valja ja viimasest kolmest meeskonnast esimene voidab auhinna.

Seekord siis lopuks randasid nad labi Eesti. Siit saad vaadata, kui nad just Rootsi praamilt maha tulevad ja votavad taksod Mustpeade majja.








Vaga huvitav oli naha seda Eesti episoodi. Voistkonnad kaisid Mustpeade majas, uks meeskond pidi istuma Saunabussis (vaga huvitav?!?), ja siis mangisid meeskonnad mudavorkpalli Keavu rabas voi lasid linguga podrapildi pihta.


Ja kuna tegemist on voidujooksuga, siis koik kaib kiiresti. Sellest youtube videost on hea naha, kuidas isegi kaameramehed ja helitehnikud, peavad oma jalgu kiiresti liigutama, et mitte maha jaada.


Eesti keeles on Amazing Race siis Poorane seiklus, mida vist naidatakse ka tv6-s. Sellest Eesti episoodist raagivad ka teised Kanada blogijad Killuke siin ja Tuuslar siin.

1 comment:

L said...

ooooo :) minu lemmik saade :) :) preagu uk-s ei naidata. ootan.