Friday, March 13, 2009

KOOLI PIDZAAMADEGA


Tana hommikul tousis tudruk ulesse ja vahetas oma pidzaamad..... pidzaamade vastu. Kui vaike vend nagi, et ode tahab kooli minna pidzaamadega, siis ta kuidagi ei leppinud sellega. "Sa ei saa pidzaamadega kooli minna. Koik hakkavad naerma kui sa kooli nii lahed. Kas sa tahad, et nii juhtub?"

Kuid tana on koolis Pidzaama paev. Lapsed pidzaamadega ja pehmete kaisukarudega. Lisaks saavad nad vaadata koolis lastefilmi ja suua popcorni. Selline on kooli viimane paev enne koolivaheaega meie kandis. Tegelik pohjus miks lapsed saavad koolis oppimise asemel filmi vaadata on see, et sugisel koolile raha korjates, lubas koolijuhatus, et kui teatud summa uletatakse, siis autasuks saavad lapsed filmi vaadata ja popcorni suua. Ja kool kogus piisavalt raha, et oma lubadus taita.

Muideks tanane paev moodubki tudrukul pidzaamasid kandes. Parast kooli on piiga kutsutud sunnipaeva peole, kus nad ka peavad olema riietatud pidzaamadesse. Inglise keeles kutsutakse seda slumber party. Tudrukud teevad tudrukute asju, soovad ja vaatavad filmi. Selline huvitav pidu ja paev.

No comments: