Tuesday, December 16, 2008

TASUTA FOTOSTUUDIO AEG JA PILT


Ukskord uhes suures ostukeskuses ringi liikudes, leidsid lapsed kaks vaikest karu kirjaga, et oleme voitnud tasuta kingituse. Selle katte saamiseks pidime minema sama poe fotostuudio osakonda. Tuli valja, et kingituseks olime saanud uhe tasuta perepildi. Pidime nuud kokku leppima meile sobiva aja pildistamiseks.

Kokkulepitud paeval laksimegi fotostuudiosse. Fotograaf tervitas meid lahkelt ja alustasime siis oma sessiooniga. Pidime olema uhes positsioonis ja siis teises. Istusime ja seisime pusti, lapsed eraldi ja koos, ainult meie mehega. Kokku tehti umbes 15 erinevat votet. Parast seda istusime koik koos arvuti taha pilte vaatama ja valima. Uks suur perepilt oli siis tasuta, fotosessiooni aeg oli tasuta, kuid ulejaanud pildid pidime ostma. Loomulikult ostsime koik pildid, sest nad olid koik nii hasti tehtud. Loppsumma tuli paris kopsakas, kuid pildid ilusad.

Piltide katte saamise paeval naidati mulle lisaks tellitud piltidele kolme suures formaadis lastest tehtud pilti. Need pidin ostma loomulikult lisa tasu eest. Ja kuidas sa jatad ostmata oma ilusate laste pilte (ostmata jatmise korral pidid need prugikasti minema). Jalle jatsin rohkem raha maha kui olin plaaninud.

Mis ma tegelikult oma jutuga oelda tahan, on see, et selline reklaam ja tasuta pildi pakkumine on paris hea reklaam. Inimesed lahevad ju fotostuudiosse oma parimate riietega, loodetavasti on lapsed valja puhanud ja roomsad. Ning kui uks poos, jargneb teisele, kuidas sa lopus valiku teed. Ikka votad koik ja loomulikult maksad rohkem kui alguses plaaninud oled, kuid ega ei kahetse ikka ka. Ning jargmine kord lahen ju sinna samasse kohta tagasi, kust sain hea kogemuse ilusate piltidega. Nii et fotograafid ja muidu ari inimesed oppige omale uusi kliente juurde tooma.

No comments: