Wednesday, March 5, 2008

Snowday


Eile ohtul algas jarjekordne lumetorm. Tana hommikul tousin ulesse lumemasinate mootorite haale peale - niimoodi need meie naabrid siin oma garaazi esiseid puhastavad. Aknast valja vaadates sadas ikka veel laia lund. Ilmamehele ei lahe suurt korda, et kaes on juba marts ja koik on lumest VASINUD.


Koolibussid on kaigust valjas, kuigi koolid on lahti. Ise jatsin oma eelkooliealise piiga koju. Ikka lume tottu. Uks ema helistas hommikul ja utles, et tema oma tutart kooli ei vii, kuna ei saa autoga valja soita ja kui ta kooli helistas oeldi talle, et ainult pooled opilastest on koolis. Well, ega nad seal eelkoolis suurt ei opi, ainult mangivad, seega ma ei poe, et laps koju jaab.


Alustasime siin hommikul vara maalimisega ja joonistamisega. Kapis on veel hulgaliselt plastiliini ja muid loovtooks vajalikke materjale, mis hoiab molemad lapsed hoivatud. Ja lasen tudrukul oma uut Nintendo mangu proovida, mis me just asja talle ostsime. Lisaks sellele meeldib lastele alati koogis koos minuga kupsetada ning tana ongi paev, kus uus kook vaja valmis teha. Nii, et tegevust jatkub toas kullaga.

No comments: