Monday, February 11, 2008

Vale transpordivahend

Siin Torontos on ikka veel vaga lumine. Viimane lumetorm toi palju palju lund ja iga paev on natuke helbeid taevast tulnud.
Tana tudrukut kooli viima hakates olin kindel, et meie linnaosa konnitanavad on ilusasti lumest puhtaks tehtud ja see vahene lumi, mis traktorist maha jaab, on paikese kaes ara sulanud . Kuid mul ei olnud oigus. Jah, konnitanavat on puhastatud, kuid ikkagi on tanav kaetud sileda lumega, millel kaimisega pole raskusi. Kuid lisaks jalgadele on minu pisipojale vaja kusagil istuda. Pikemalt motlemata otsustasin tana kaasa votta vankri. Pani poisi vankrisse ja parast peateele joudmist sain aru, et polnud just eriti tark tegu vankrit lukata. Mul polnud mahti tagasi minna ja seega lukkasin vankrit kooli ja tagasi, endal higimullid otsa ees.
Kooli tagasi minnes votan igatahes kelgu kaasa. Lastel lobusam ja endal kergem (juhul kui ei pea molemat jarele vedama).

2 comments:

L said...

Teil ikka veab, et naete veel korralikku lund.

Siiri said...

Lumel ei paista loppu olevat. Eile moodus jalle lumetorm ja nuud oleme 20 cm vorra lumerikkamad. Kuid tegelikult ei kurda. Ei maleta ammu sellist talve. nuud ainult tahaks oma suuski ja suuremaid lapsi, et voiks metsa suusatama minna.