Tuesday, January 8, 2008

BLOGINDUS

Mainisin oma eelmises postituses, et proovin blogimaailmas rohkem kirjutama hakata. Eks ma siis puuan, kuigi tihti kusin endalt, kas asi on kirjutamist vaart ja kas on kedagi, kes oleks huvitatud lugema.
Blogimisega on nii, et oleks ju kull palju raakida - minu andekad, tublid, ilusad lapsed; igapaevane elu; Toronto ja eestlased siin; ja muidu molgutused- kuid asjad tulevad ja mooduvad ning mone aja parast tundub, et mu elu on nii tavaline, et sellest oleks vist isegi igav kirjutada.
Pean siin lisama, et mulle endale meeldib lugeda blogisid, eriti valiseestlaste omi, kuid olen vasinud blogidest kus raagitakse ainult oma lastest. Lemmikblogi on Liina oma http://crankymonkeys.wordpress.com/ ja sealt edasi loen tema lemmikblogisid. Head blogid on ka http://palun.blogspot.com/ ja http://eppppp.tahvel.info/.
Uhesonaga puuan olla tublim ja jahvatada igavatest asjadest; ehk need polegi nii igavad.

1 comment:

Eppppp said...

Heihoo... Kirjuta näiteks, mis ilm Kanadas on... Võrdle Eesti talvega?

Meie perel nimelt on tundlad püsti - mis siis saab, kui Justinil Baltic studies magistrikraad käes on? Maailmas on suhteliselt väike arv ülikoole, kus seda ala uuritakse ja õpetatakse, üks neist asub Torontos (- mööndustega. Seal on Eesti osakond).