Monday, February 7, 2011

Talve Karneval

Nadalavahetusel oli meie naabruskonna tiigil ja selle umbruses iga aastane Talve Karneval. See toimub meie suurel tiigil, millest enamik on lumest puhtaks tehtud, ja selle umber olevas pargis ja osaliselt tanaval. Kanada talve karnevalile omaselt oli palju uisutamist ja jaahokit. Lisaks sellele muusikud, klounid, vaike lastele moeldud lobustuspargi soidud, huppebatuudid ja ponid, loomade shoud, habuse saani soidud ja langevarjurid. Allpool moned pildid sealt.







Jalgratas, millele on ehitatud mitmeid trumme, kus lapsed proovivad oma muusikalist kulge. See on paris tihti selline kolin ja marul, et kostab ule igasugusest muust programmist.



Jaatukist skulptuur, mille kallas kunstnik parasjagu tootab. Lopptulemus tundus olevat jaahuljes.


Hobusoidud jaal.


Jargnevad pildid on kanada uhest parishoimust ja nende tegemistest.



See pilt on tehtud hurta sees. Seintel oli hasti palju erinevate loomade nahkasid. Minu laste lemmik oli orav; pidi olema hasti pehme. Mulle endale meeldis hoberebane.




Siin puuti koertele trikke opetada. Pildil olev koer ei jarginud mingeid opetusi ega huudeid ning tunnelist labi ei lainud.


Pildil on pilt rebasest, kes oli teel lavale. Hasti armas ja kohev teine. See rebane oli ules kasvanud uhes farmis, kus kasvatatakse rebaseid naha ja karva eesmargil. Ma ei teadnudki, et Kanadas on kolm looma (rebane, siis uks neist), keda tohib kasvatada taludes ja farmides, naha saamise pohjusel.



1 comment:

TiinaJ said...

hey, kiu tore! Ilus vaadata!!