Wednesday, July 21, 2010

Kanada Wonderland


Tana kaisin lastega kohalikus lobustupargis. See on tegelikult Kanada suurim lobustuspark, mille nimeks Wonderland ehk siis Imedemaa. Ja seda ta tegelikult on. Seal leidub koigile midagi ja uhest paevast ei piisa. Soltuvalt vanusele voi milline on su kohutunne rappumisele, siis voib juhtuda, et pool pargist jaabki nagemata voi oigemini proovimata. Lisaks erinevatele soitudele ja coasteritele, on seal ka palju show'sid. Uks nendest Snoopy Rock's on iluuisutamise programm muusika ja Snoopi tegelastega.


Lisaks Snoopile on Marty's Party teine lastele moeldud programm.


Kus puutakse etendusse kaasa haarata noort publikut nii palju kui voimalik.


Mina otsustasin, et tanane kulastus seal on rahulik. See tahendab, et soidame aeglastel ja "beebi" atraktsioonidel. Allpool on pilt lastele moeldud minicoaster- Taxi Jam.




Siin on uks atraktsioon Snoopy pargi osast ja pildil on Lucy tugboat.


Loomulikult on olemas bumper cars, kus lisaks lastele ringrajal on pealtvaatajateks vanemad, kes jagavad kasklusi kuhu poole rooli poorata. Ja kui auto on piisavalt lahedal aarele, siis monikord puutakse lapse asemel ise rooli keerata :).


Siin on siis Lucy, Charlie ja Snoopy koer, kes jagavad lastele kallistusi ja kellega koos saab pilti teha.



Ega koik soidud ei olnud "rahulikud", sest mu lapsed ikkagi paris suured ja osade soitude peale krimpsutati ikka nina ka ja taheti minna suurema versiooni peale. Siin on kaks pilti suurematest soitudest, uhel kaisime ja uhel mitte.




No comments: