Wednesday, December 9, 2009

SNOW

Lumi joudiski lopuks Torontosse. Tana hommikul tousime ulesse lumemaailmas. Lumi on kena ja ilus, kuid ainult siis, kui sul pole vaja last kooli viia ja autoga lume sisse soitma minna. Uhesonaga tana oli teistsugune hommik. Ajasin lapse varakult ulesse. Votsin valja lumepuksid ja saapad. Riided selga, koht tais, ise samal ajal piilun, kui palju tanavat on puhastatud ja kui palju on meie garaazi ees lund.
Sain siiski lapse tasakesi kooli soidutatud. Lumepuhastuse auto puhastas juba korvalteid ja polnudki vaga hull. Koju tagasi joudes aga avastasin, et ma ei saagi enam oma garaazi ette soita, kuna lumepuhastuse auto oli suure lumemassiga selle blokeerinud. Parkisin siis auto tanavale, toin valja lumelabida endale ja poisile ning asusin kuhveldama. Hommikune work out. Tood segas tuul ja jaatukikesed, mis vastu nagu sadasid. Poisil jatkus lumelabida kannatust 2 minutiks, siis hakkas lund kasitsi tassima. Kui tuul tugevamaks muutus, siis oli aeg poiss tuppa panna. Mina rookisin sissesoidu tee puhtaks ja natuke garaazi esist ka. Siis oli mulgi isu tais. Lund ju sajab ikka veel.
Loodetavasti jaab sadu jargi, tuul raugeb ja me saame lumememme ehitama minna.











4 comments:

L said...

Palju onne sunnipaevaks!!! :)

Siiri said...

Aitah!!!

Alice said...

Lugesin kyll postitust mitu korda et saada mingeid vihjeid synnipaeva kohta aga paistab et synnipaev on olnud nii et PALJU ONNE!
Ja tore naha et kusgilgi vahemalt lund on detsembrikuus. Nautige ka meie eest :)

Siiri said...

Loos ei ole jah mingeid vihjeid. Kuid Liina on teadja inimene :).
Ma puuan oma sunnipaevast lihtsalt vaikida nii palju kui voimalik.
aitah sulle soovide eest.