Monday, January 17, 2011

Disneyland - Hollywood Studios


Meie kaisime talvisel koolivaheajal perega Floridas Disneylandis. Olime seal nadala ja saime palju naha ja kogeda ning muljed settivad siiani. 

Disneylandil on Floridas neli lobustusparki - Magic Kingdom, Hollywood Studios, Animal Kingdom ja Epcot; tolgituna Maagiline Kuningriik, Hollywoodi stuudiod, Loomade Kuningriik ja Epcot on tulevikule ja tehnoloogiale puhendatud park. Meil oli viie paevane pilet ja me otsustasime igal paeval kulastada uhte ning lisa paeval kulastada parki, milles on veel midagi nagemata jaanud.

Enne oma reisi olin ennast harinud Disneylandi  raamatu abil. Sain ulevaate igast pargist, showdest ja soitudest seal, mis on vaatamisvaart ja mida voib vahele jatta, mida teha esimesena hommikul ja mida voib ohtu poole jatta; millised restoranid olemas on ja hinnad seal jne. Siin tahan jatta maha soovituse igale lugejale, kes tulevikus soovib kusagile suuremasse lobustusparki perega minna - loe kindlasti parki tutvustavat raamatut, sealt on voimalik saada palju kasulikke nouandeid ja nippe, mis hiljem tulevad aja kokkuhoiu mottes kasulikuks.

Oma kulastust alustasime Hollywood Studiost, pargist kus pohiteemaks on filmid ja show'd. Nagime The Beauty and the Beast, Indiana Jones, Muppet Show, Autode stunt showed, Vaikest Mereneitsit paljude teiste hulgast. Kaisime ka stuudiot tutvustaval tuuril, kus naidati filmide tegemise tausta ja tagaplaani. Moned pildid allpool sealt:










Lastele oli seal manguvaljakuks suur metsaalune. Selline peaks valja nagema mets, kui oled muudetud vaikseks. See koht oli meie poisi lemmikuks, palju oli joosta ja roomata ja peita ning ronida.



Siin on naha osaliselt tanavat, mis pimeduse saabudes elektrikuunaldega polema suudati. Tulemus oli vapustav.






3 comments:

Alice said...

Mul on kohe selline kysimus et kui pikad olid seal jarjekorrad 'karusellide' peale? Meie siinsetes ka suurtes aga Disneyland-i korval vaikestes parkides on alati niiiii pikad jarjekorrad et heal juhul paaseb yhe paevaga vaid paarile soidule.

Siiri said...

Jarjekorrad olid pikad. Umbes 1 tund parematele soitudele. Aga Disneylandis oli selline voimalus nagu Fastpass, mis annab voimaluse pikkadele jarjekordadele vahele ja ette saada. Ja kuna me laksime parki hommikul vara, siis puudsime parematele soitudele minna enne kui rahvamass kogunema hakkas, ulejaanude puhul kasutasime Fastpass'i voimalust. Ma puuan oma muljetest rohkem ja pikemalt tulevatel nadalatel kirjutada.

Alice said...

Ok, jaame siis ootama :)